Πως θα απεγκαταστήσουμε και απενεργοποιήσουμε τον IE 8 απο τα Windows 7

Πως θα απεγκαταστήσουμε και απενεργοποιήσουμε τον IE 8 απο τα Windows 7

Από {Alex}

Πως θα απεγκαταστήσουμε και απενεργοποιήσουμε τον IE 8 απο τα Windows 7.
Windows 7 με IE8 (Internet Explorer) από προεπιλογή. Αλλά η φήμη του IE 8 δεν είναι εξαιρετικά υψηλή, όμως. IE8 αναφέρεται ότι έχει σοβαρό θέμα συμβατότητας με διάφορες ιστοσελίδες, διάλειμμα σεναρίων, κακώς θέση διάταξη σελίδας, και συχνά crash.
Όλο και περισσότεροι χρήστες των Windows στρέφουν σε εναλλακτικούς web browser όπως ο Firefox. Εάν είστε μανιώδεις Firefox ή άλλους web browser, και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε Internet Explorer 8 web browser στα Windows 7, είναι πλέον δυνατόν να απεγκαταστήσετε τον IE8 από το λειτουργικό σύστημα, ένα βήμα από τη Microsoft για να αποφύγει αγωγές και δικαστικές διαμάχες.

Τρόπος κατάργησης και Απεγκατάσταση IE8 στα Windows 7

1. Control Panel.
2. " Category " προβολή, κάντε κλικ στο Προγράμματα.
Στο "Icon" προβολή, κάντε κλικ στο Προγράμματα και δυνατότητες.

remove ie 8 windows 7Γυρίστε 3.Click στο Turn Windows features on off.
4.Απενεργοποιήστε το πλαίσιο δίπλα από τον Internet Explorer 8.

Ναι, στο 5. ότι "η απενεργοποίηση του Internet Explorer 8 μπορεί να επηρεάσει άλλες λειτουργίες και εφαρμογές των Windows είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας".

6.Click ΟΚ.
7.Αφήστε το μηχάνημα θα επανεκκινήσει για δύο φορές, για να καταργήσετε και να απενεργοποιήσετε τον Internet Explorer 8, και να ρυθμίσετε τα Windows 7 του IE με συστατικά όπως η εξάρτηση από τις λειτουργίες του remap για την εργασία, χωρίς IE8.
Μόλις ο IE8 απομακρυνθεί από τα Windows 7, ο Internet Explorer δεν θα είναι πλέον διαθέσιμη ως επιλογή στο "Set Default Programs" ενότητα. Και φυσικά, δεν μπορείτε να εκτελέσετε IE8 browser πια ως το εκτελέσιμο (αν και δεν υπάρχει το iexplore.exe)
   Πίσω στην προηγούμενη σελίδα