Μεταφορά ιστοσελίδας από ένα άλλο server προς 4gr.net

Μεταφορά ιστοσελίδας από ένα άλλο server προς 4gr.net

Από {(anonymous)}

Μεταφορά ιστοσελίδας από ένα άλλο server προς 4gr.net
Η Μετεγκατάσταση στα Web Hosting Πακέτα σε ένα νέο πάροχο μπορεί να είναι ένα αποθαρρυντικό έργο. Με τα χρόνια, έχουμε δει αμέτρητες περιπτώσεις και παρά τις συνεχείς δυσκολίες κατανοούμε την ανησυχία που φέρνει η διαδικασία.

Για να βοηθήσουμε Μεταπωλητές και ιδιοκτήτες ώστε να διευκολύνουμε τις ανησυχίες τους, έχουμε ξεκινήσει πρόσφατα το, 3-βήματα διαδικασία μετάβασης ώστε να μεταφέρουν web sites από άλλους υπολογιστές.

Web Site Μετανάστευση - Τι να προσέξω:

Ενώ η διαδικασία της μετανάστευσης είναι αρκετά απλή, υπάρχουν ορισμένα σημεία προσοχής σε αυτή τη διαδικασία. Για παράδειγμα:

Στην περίπτωση του μεταπωλητή πακέτα φιλοξενίας, χωρίς τη WHM επιλογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας η διαδικασία μετάβασης είναι κουραστική με τους χρήστες να χρειάζεται να πάρουν Backup και μετά Restore σε κάθε λογαριασμό ξεχωριστά. Έχοντας από το WHM ενεργοποιημένη η επιλογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας λύνει αυτό το πρόβλημα, αλλά η πλειοψηφία των εταιρειών δεν παρέχουν αυτή την επιλογή, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο φόρτος του server.
Όταν μεταναστεύουν πακέτα Shared Hosting άλλο ζήτημα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες είναι ενώ μπορούν να δημιουργήσουν ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας του web site θα πρέπει μετά να αποκαταστήσουν διάφορα τμήματα του site τους ξεχωριστά. Επίσης, η όλη διαδικασία είναι χρονοβόρα, ιδίως για τους χρήστες με μεγάλο αριθμό λογαριασμών.

Με τη διαδικασία της μεταφοράς σε εμάς, έχουμε εξαλείψει αυτά τα θέματα και προσφέρουμε μια απρόσκοπτη εμπειρία στους χρήστες.

Πώς να μεταφέρετε πακέτα φιλοξενίας σας σε εμάς:
Αν ψάχνετε να μεταφέρετε τα πακέτα φιλοξενίας σας σε εμάς, δεν υπάρχει απολύτως τίποτα που πρέπει να κάνετε!
Αφού εξέτασε τα πακέτα Hosting μας, έχουμε δημιουργήσει μια εύκολη, 3 βήματα διαδικασία που χειρίζεται εξ ολοκλήρου από εμάς. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας για περισσότερες λεπτομέρειες. Οι ειδικοί μας θα μεταφέρουν στη συνέχεια τα πακέτα φιλοξενίας σας πάνω σε 4gr.net server
Τι περιλαμβάνει η διαδικασία μετάβασης σε μας:

Πλήρης περιεχόμενο, δηλαδή όλα τα αρχεία της τοποθεσίας, βάσεις δεδομένων και email
DNS Τροποποιήσεις
Συνεχής ενημέρωση από το ειδικό διαχειριστή του λογαριασμού σας
Πλήρης μεταφορά σε 24-48 ώρες (ανάλογα με τον αριθμό των λογαριασμών, καθώς και το μέγεθος του κάθε λογαριασμού)

Υπάρχουν μερικοί όροι και οι προϋποθέσεις που θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας προτού να μεταφέρετε τα πακέτα σας σε εμάς. Αυτά περιλαμβάνουν:

Το cPanel ( αν cpanel ) σας είναι σε θέση να ολοκληρώσει cPanel αιτήσεις μεταφοράς.
Για Reseller Hosting, θα είμαστε σε θέση να μεταφέρουμε πακέτα με μέγιστο αριθμό 30 Λογαριασμών κάτω από το πακέτο. Ωστόσο, δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των πακέτων που μπορεί να μεταφέρετε.Πακέτα με πάνω από 30 λογαριασμούς θα υπάρχει extra χρέωση.
Λογαριασμοί με στοιχεία πάνω από 2 GB θα υπάρχει extra χρέωση.
Αν ψάχνετε σε μεταφέρετε σε multi-domain Shared Hosting πακέτα, όλα τα add-on Domains θα πρέπει να ανήκουν σε έναν πελάτη μόνο.

Αυτό είναι όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε σχετικά με τη μετεγκατάσταση φιλοξενία σας πάνω σε 4gr.net!
Βλέπουμε ήδη μια εκπληκτική ζήτηση για την υπηρεσία αυτή.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε την υπηρεσία μετανάστευσης μας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ενημερώσετε το support με το αίτημα σας


Εάν έχετε ήδη δοκιμάσει νέα διαδικασία μετάβασης μας, θα θέλαμε τα σχόλιά σας! Να μας πείτε τι σας άρεσε (και τι όχι).

Καλό Hosting!
   Πίσω στην προηγούμενη σελίδα