Τύποι game server

Τύποι game server

Από {Alex}

Ένας game server είναι ένας server όπου είναι η επίσημη πηγή των γεγονότων σε ένα multiplayer video game.
Ο server μεταδίδει αρκετά δεδομένα για την εσωτερική κατάσταση του ώστε να επιτρέψει στους συνδεδεμένους χρήστες να διατηρήσουν τη δική τους ακριβή εκδοχή στο κόσμου του παιχνιδιού για την επίδειξη τους στους άλλους παίκτες.
Μπορεί επίσης να λαμβάνει και να επεξεργάζεται τη συμβολή και στατιστικά του κάθε παίκτη.

Τύποι game server

Dedicated servers
Dedicated servers προσομοίωση στο κόσμου του παιχνιδιού. Οι παίκτες συνδέονται με τον server με διαφορετικό προγράμματα, προκειμένου να δουν και να αλληλεπιδρούν με το παιχνίδι.


Listen server
Listen server τρέχουν στην ίδια διαδικασία ως game client. Λειτουργούν ως dedicated servers, αλλά συνήθως έχουν το μειονέκτημα ότι πρέπει να επικοινωνούν με απομακρυσμένους παίκτες πάνω από την απλή σύνδεση στο internet του παίκτη.
Απλές συνδέσεις internet δεν υποστηρίζουν τις απαιτήσεις των παιχνιδιών με πολλούς παίκτες? Το τυπικό όριο είναι μικρό. Η απόδοση μειώνεται επίσης από το απλό γεγονός ότι η μηχανή λειτουργεί ως server και δημιουργεί την εικόνα εξόδου ( Αυτό που βλέπεις παράγετε από το server και όχι από το pc σου όταν παίζεις. Επιπλέον, οι Listen servers παραχωρούν σε οποιονδήποτε παίζει με υψηλές ταχύτητες Internet ένα μεγάλο πλεονέκτημα και λανθάνουσα κατάσταση στη σχέση με άλλους παίκτες.


Cloud για game Cloud VPS εδώ:
https://4gr.net/webservices/store/cloud-servers.asp
   Πίσω στην προηγούμενη σελίδα