Σχεδιάζετε αναβάθμιση σύντομα;

Σχεδιάζετε αναβάθμιση σύντομα;

Από {Alex}Σχεδιάζετε αναβάθμιση σύντομα;
αναβάθμισηSpeccy κάνει μια γρήγορη σάρωση του υπολογιστή σας και σας δίνει μία αναλυτική περιγραφή για κάθε κομμάτι που είναι στον υπολογιστή σας.
Κατά την πρώτη ματιά to Speccy φαίνεται σαν κάτι που είναι ελκυστικό μόνο για τους προχωρημένους χρήστες, αλλά μπορεί να είναι χρήσιμο για όλους.
Όταν η Διαχείριση Συσκευών δεν σας δώσει αρκετές πληροφορίες για το τι είδους RAM έχετε (για παράδειγμα, αν ψάχνετε για την αναβάθμιση), το Speccy θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, συμπεριλαμβανομένου του τύπου RAM, πόση μνήμη έχετε επί του παρόντος, και ακόμη πόσες θέσεις μνήμης χρησιμοποιούνται και πόσες είναι διαθέσιμες για να μπορείτε να αγοράσετε με σιγουριά.
Μπορείτε να δείτε πληροφορίες του υπολογιστή σας σε μια σύντομη περίληψη (όπως φαίνεται), ή κάντε κλικ σε κάποια από τις κατηγορίες για μια πολύ λεπτομερή έκθεση.
To Speccy σας δίνει λεπτομερείς πληροφορίες για τη CPU, μητρική, κάρτα γραφικών, σκληροί δίσκοι, optical drives, και ήχου, έτσι δεν χρειάζεται να πάτε κάπου αλλού για να μάθετε τι έχετε. Επιπλέον, σας δίνει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για πράγματα όπως, DRAM Συχνότητα, και τη θερμοκρασία.
Speccy είναι ένα δωρεάν download, μόνο για Windows.


   Πίσω στην προηγούμενη σελίδα