Πως θα ήταν το email αν εφευρέθηκε σήμερα;

Πως θα ήταν το email αν εφευρέθηκε σήμερα;

Από {Alex}

Πως θα ήταν το email αν εφευρέθηκε σήμερα;

Η Google ανακοίνωσε σήμερα μια νέα, πειραματική ιδέα με σκοπό να αναμορφώσει το μέλλον της επικοινωνίας στο διαδίκτυο. Ονομάζεται Wave, και το έργου, είναι «πως θα ήταν το email αν εφευρέθηκε σήμερα."

Και επίσης, θα είναι εντελώς open source.Google Wave είναι ένα νέο μοντέλο για την επικοινωνία και τη συνεργασία στο web, και έρχεται εντός του 2009.

Εδώ είναι μερικές μόνο από τις πτυχές αυτού του νέου εργαλείου.

Το wave είναι ισομερή συνομιλία και έγγραφο μαζί. Οι άνθρωποι μπορούν να επικοινωνούν και να συνεργάζονται με πλούσια μορφοποιημένο κείμενο, φωτογραφίες, βίντεο, χάρτες και πολλά άλλα.

Το wave είναι shared. Κάθε συμμετέχων μπορεί να απαντήσει σε οποιοδήποτε σημείο του μήνυμα, να επεξεργαστείτε το περιεχόμενο και να προσθέτει συμμετέχοντες σε κάθε σημείο της διαδικασίας. Μετά την αναπαραγωγή μπορείς να γυρίσεις το wave προς τα πίσω για να δούμε ποιος είπε τι και πότε.

Το wave είναι ζωντανό. Με ζωντανή μετάδοση καθώς πληκτρολογείς, οι συμμετέχοντες σε ένα wave μπορεί να έχουν πιο γρήγορες συνομιλίες, και να αλληλεπιδρούν με επεκτάσεις σε πραγματικό χρόνο.

ΕγγραφήΠαρουσίαση: http://wave.google.com/ 
   Πίσω στην προηγούμενη σελίδα